середу, 25 січня 2012 р.

Відкриття Інтернет-центру


     3 вересня в нашій бібліотеці у рамках реалізації проекту "Бібліоміст" відкрився Інтернет центр з використанням вільного доступу до інтернету.     
    На цьому святі були присутні високоповажні гості, жителі селища. 
З такою урочистою подією нас привітали заступник голови райдержадміністрації В.Шафранський, представник програми "Бібліоміст" Н.Бєляєва, регіональний представник IREX  Тернопільської області М.Ростоцька, директор Тернопільської ОУНБ  В.І.Вітенко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації М.Кузів, директор Теребовлянської ЦБС Л.Є.Крючиніна.
  Своїми художніми номерами свято прикрасили учасники лемківського народного фольклорного колективу "Барвінок".
 Відкриття Інтернет центру - це не лише технічне переоснащення нашої бібліотеки, але й відкриття для наших користувачів нових можливотей, які нам дає Всесвітня мережа Інтернет. Це покращення якості задоволення потреб користувачів. Насамперед для учнівської молоді, яка постійно потребує нової інформації, також відкрились нові можливості і для такої групи нашого населення, як лемки. Вони насильно були переселення з Польщі під час операції "Вісла". Їх родини розкидали по всьому світу. І тепер завдяки Інтернету є можливість розшукати один одного, а завдяки Skype не тільки порозмовляти, але й побачитись, незважаючи на відстань.    
Бібліотека - море книг,
Бібліотека - храм науки...
Переступайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки!

Немає коментарів:

Дописати коментар