неділю, 15 липня 2012 р.


Їдуть гості із Європи


       В наший милий рідний край,


            Всі на Євро поспішають,


                     Україно, зустрічай !


                Футбольний чемпіонат Європи для мільйонів уболівальників– це не лише півторагодинний перегляд кожного матчу. Це цілодобове барвисте вражаюче дійство під назвою Євро-2012.
            ЄВРО – 2012 стане особливим розділом в історії турніру,що розпочався у 1960 році.
            Національна збірна України поки жодного разу не брала участь у чемпіонатах Європи з футболу. Втім,18 квітня 2007 р. на засіданні Виконкому УЄФА у місті Кардіффі (Уельс) почесне право приймати чемпіонат Європи з футболу 2012 року надано Україні та Польщі. І тепер у наших футболістів є шанс яскраво заявити про себе на чемпіонаті та підтвердити високе спортивне реноме своїх попередників. Державі ж в цілому необхідно докласти зусиль, щоб провести чемпіонат на належному рівні. Особливо приємно те, що фінальний матч чемпіонату проводитиметься у Києві на стадіоні«Олімпійський».


               Наша бібліотека з цікавістю стежитеме за новинами Євро – 2012. На даний час ми пропонуємо своїм користувачам переглянути виставку: « ЄВРО –2012», яку  постійно оновлювати новою інформацією. А завдяки програмі «Бібліоміст»,   з користувачами Інтернет - центру нашої бібліотеки ми проводимо  екскурс в Інтернеті під назвою: "Пограємо в футбол в бібліотеці"  

Українці і поляки
Підготовились як слід,
За комфорт і якість Євро
Всім низький-низький уклін !




Немає коментарів:

Дописати коментар